Purifying Mask

Maskë përthithëse e yndyrës për pastrim të thellë të lëkurës. Me dhe’ kurues, substancë aktive kundër sebumit( yndyrës) me acid oleanolic dhe ekstrakt aloe vera.Përdoret në fytyrë të pastër, disa herë në javë duke lënë jasht zonën e syve. Vepron për 20 minuta dhe pastaj shpëlajeni tërësisht.