BetterYou D+K2

L1,850

Ka stok

In Stock

SKU: 10083

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Vitamine D3+K2 ne forme spraji oral.

Mirëmbajtja e kockave të shëndetshme nuk konsiston vetëm në rritjen e sasisë së kalciumit që marrim. Vitamina D3 dhe K2 ndihmojnë që kalciumi të përthithet lehtësisht dhe të arrijë në masën kockore, duke parandaluar kalcifikimin arterial. Vetë vitamina K2 rregullon koagulimin normal të gjakut, ndërsa D3 ndihmon në  mbrojtjen e sistemit imunitar të shëndetshëm.

 • 3000IU D3, 75μg K2
 • Suport vital për mirëmbajtjen e shëndetshme të kockave dhe arterieve.
 • Vitamina D3 ndihmon në mirëmbajtjen e kockave dhe sistemin imunitar
 • Vitamina K2 ndihmon në koagulimin normal të gjakut
 • I përshtatshëm:

  • 13 vjec e sipër
  • Gjatë shtatzënisë dhe laktacionit

  Pa efekte anësore ose reaksion me medikamentet e tjera.

  I garantuar, pa: Gluten dhe grurë, Ngjyrues dhe aromë artificiale, Produkte qumështi, Sheqer, OMG

  Informacion këshillues:

  Suplementet nuk duhet të zëvendësojnë dietën e shëndetshme dhe aktivitetin fizik. Të mbahet larg nga fëmijët.

PERDORIMI

Aplikoni 1 sprucim në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.

PERMBAN

Cdo doze ditore përmban: EC NRV*
Vitaminë D3 3000 IU (75μg) 1500%
Vitaminë K2 75μg  100%

PAKETIMI

12 ml (90 sprucime)