BetterYou Multivit Oral Spray

L1,470

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10080

Pershkrimi i produktit

Multivitaminë e kompletuar, në formë spraji.

Formula e fuqishme përbëhet nga spektri i plotë i vitaminave B, përfshirë acidin folik, të kombinuara me vitaminat A, C, D, K, selen dhe jod. Përmban 14 vitamina esenciale dhe minerale të përgatitura me profesionalizëm që rritin imunitetin dhe mirëqenien tuaj. Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.

  • Ndihmë optimale dhe e balancuar për vlerat ushqyese ditore
  • Rrit nivelin e vitaminës D3 e cila mbron sistemin imunitar
  • Acidi folik redukton lodhjen dhe plogështinë
  • Përmban 48 doza ditore – vlerësim maksimal
  • Përthithje më e lartë se tabletat dhe kapsulat
  • Shije e këndshme luleshtrydhe dhe kivi
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve
  • Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

I përshtatshëm për: Vegjetarianët

Pa efekte anësore ose reaksion me medikamentet e tjera.

Informacion këshillues: Suplementet nuk duhet të zëvendësojnë dietën e shëndetshme dhe aktivitetin fizik. Të mbahet larg nga fëmijët.

permban

Cdo doze ditore përmban: EC NRV* Cdo doze ditore përmban: EC NRV*
Vit B12 6μg 240% Vit B7 50μg 100%
Vit D3 20μg 400% Jod 150μg 100%
A.folik 400μg 200% Vit B5 6mg 100%
Selen 75μg 136% Vit B6 1.2mg 85%
Vit B1 1.1 mg 100% Vit B3 8mg 50%
Vit B2 1.4mg 100% Vit C 20mg 25%
Vit K1 75μg 100% Vit A 180μg 22.5%

NUK PERMBAN

Gluten dhe grurë, ngjyrues dhe aromë artificiale, produkte qumështi, sojë

PAKETIMI

25 ml