PropolGola Forte Spray

L850

Ka stok

In Stock

SKU: 0943

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Spray për fytin 100% natyral me bazë Propolis dhe Mente, në solucion hidroalkoolik dhe vaj esencial. I dobishëm për dhimbjet e fytit dhe rrugët e sipërme respiratore.

Produkt Vegjetarian

perdorimi

4-5 sprucime, të përsëritura gjatë ditës. Aplikojeni direkt tek kaviteti oral.

paketimi

20 ml

permban

Propolis solucion hidroalkoolik 0,26 ml
Propolis e.s. tit. min. 12% 0,02 g
Menta piperita (vaj esencial)  0,36 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.