BetterYou Vitamin BoostB12

L1,780

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10082

Pershkrimi i produktit

BetterYou VitaminBoost B12 përmban formën më të pastër të B12 (metilcobalamin), një formë natyrale aktive që gjendet në metabolizmin e njeriut, e formuluar specifikisht për të rritur nivelin e vitaminës B12 në mënyrë të shpejtë dhe efektive.

 • 4 spraj përmbajnë 1,200μg B12, 40 μg krom dhe 0.5 mg ekstrakt caji jeshil.
 • Ndihmon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut
 • Përkujdesje e zemrës.
 • Reduktim i lodhjes dhe plogështisë
 • Rrit përqëndrimin dhe memorien
 • Mbajtje në normë te metabolizmit të homocisteinës
 • Kromi ndihmon në mbajtjen e balancës të niveleve të sheqerit
 • Me shije të këndshme kajsie.
 • 48 doza ditore.
 • Informacion këshillues:

  Suplementet nuk duhet të zëvendësojnë dietën e shëndetshme dhe aktivitetin fizik. Të mbahet larg nga fëmijët.

  I pershtatshem per 13 vjec e sipër dhe gjatë shtatzënisë dhe laktacionit. Pa efekte anësore ose reaksion me medikamentet e tjera.

PERDORIMI

Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.

PERMBAN

Cdo doze ditore përmban: EC NRV*
Vitaminë B12 1200 IU 600%
Krom 40μg 100%
E.S caji jeshil 0.5 mg

PAKETIMI

25 ml (192 sprucime)

NUK PERMBAN

Gluten dhe grurë, Ngjyrues dhe aromë artificiale, Produkte qumështi, Sheqer, OMG