PropolGola masticabile Menta/Miele

L720

Ka stok

In Stock

SKU: 0941

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me origjinë 100% natyrale me bazë Propolis, Likuirizia, Erisimo dhe Mente për shëndetin e fytit. Likuirizia favorizon shëndetin e hundës dhe fytit. Mentja dhe Erisimo janë të dobishme për mirëfunksionimin e rrugëve të sipërme respiratore. Erisimo ndihmon në tonin e zërit dhe ka funksion qetësues për mukozën oro-faringeale. Propoli stimulon mbrojtjen imunitare.

Produkt Vegjetarian

perdorimi

Këshillohen 2 deri në 3 tableta në ditë. Tabletat duhet të shkrihen në gojë.

paketimi

30 tableta x 1000 mg

permban

Likuirizia e.s. 19% ac. glicirizik 300 mg
Propolis e.s. tit. 12% 180 mg
Erisimo e.s 60 mg
Mente e.s. 30 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.