BLACK CUMIN SEED OIL 1,000 MG 60 SGELS

L3,240

Ka stok

In Stock

SKU: 13796

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Vaji i farës së qimnonit të zi, me përbërje fenolike dhe acide yndyrore, mbështet përgjigjet e balancuara të sistemit imunitar.

Studimet tregojnë se mund të ndihmojë në mbështetjen e një sistemi të shëndetshëm vaskular.
Përmban: Vaj organik i farës së qimnonit të zi.

permban

Permban Sasia për dozim Sasia % se vleres ditore
Kalori 10
Yndyrnat totale 1 g 1 %
Vaj organik i farës së qimnonit të zi (Nigella sativa) (i presuar në të ftohtë, pa heksan) 1 g (1000 mg) *

Perdorimi

Merrni një kapsulë xhelatinoze 1-3 herë në ditë me ushqim.

paketimi

60 Kapsula xhelatinoze