BROCCOLI SEEDS SPRT 4 OZ

L1,320

Ka stok

In Stock

SKU: 14108

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Brokoli është një nga perimet më të shëndetshme në botë për shkak të sulforafanit glukozinolatit natyral. Filizat e brokolit kanë natyrshëm rreth 50 herë më shumë potencial sulforafani sesa lulet e brokolit.

 

 

permbajtja

Farat e brokolit. [84% mbirje, 0% farë e fortë] [99,5% farë e pastër, 0,5% lëndë inerte]

perdorimi

Vendosni 1/4 filxhani fara gjatë natës në ujë me temperaturë dhome. Kullojeni dhe vendoseni në kavanoz dhe ndiqni udhëzimet për atë njësi. Ruani në një ambient të errët për disa ditë. Rreth ditës së katërt, vendoseni në rrezet indirekte të diellit për të zhvilluar klorofil në filiza. Shpëlajeni dhe kullojeni çdo ditë derisa filizat të jenë gati (rreth 3-5 ditë). Shtoni 1/2 luge Acid Citric për litër ujë shpëlarës për të reduktuar formimin e mykut. Shijoni farat e brokolit vetëm ose si pjesë e një sallate.

paketimi

118 ml.