Candida Support Veg Capsules

L2,710

Ka stok

In Stock

SKU: 13070

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor i cili mbështet ekuilibrin e shëndetshëm të florës së zorrëve.
Me Pau D’Arco, vaj rigon, arrë të zezë dhe acid kaprilik mbështet ekuilibrin e shëndetshëm të florës së zorrëve. Candida albicans është një maja natyrale që zakonisht qëndron në zorrë si pjesë e florës normale të zorrëve.

perdorimi

Merrni 2 kapsula në ditë te shoqeruara me ushqim.

permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % se vleres ditore
Kalori 10
Yndyrë totale 0.5 gr <1 %
Yndyrna të ngopura 0.5 gr 3 %
Karbohidratet totale 1 gr < 1%
Biotina 2000 mcg 6667%
Magnezi 45 mg 11%
Acidi kaprilik 500 mg *
Pau D'Arco 300 mg *
Arra e zezë 300 mg *
Pluhur i vajit të rigonit 200 mg *

paketimi

90 kapsula