CLEANSER 250 ML_JANSSEN

Out of stock

SKU: 2230

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Locion pastrues me acid glikolik, acid salicilik dhe acide frutash.

Shënim: vlera e pH 4.2. Mos e lini në lëkurë për më shumë se 3-5 minuta. Shmangni kontaktin me sytë ose mukozën.

perdorimi

Për pastrim të plotë të lëkurës, shpërndajeni pastruesin me bollëk në fytyrë dhe qafë dhe masazhoni butësisht.

Hiqeni plotësisht me kompresa të lagura dhe të ngrohta.

perberesit

Përzierje e acideve frutash identike të natyrës:
• AHA: Acidi glikolik, malik, citrik dhe tartarik me efekt keratolitik dhe stimulimin e proliferimit të qelizave.
• BHA: Acidi salicilik, efekt antimikrobik dhe keratolitik