AKNET SUN 50 + 50 ML

L1,750

Ka stok

In Stock

SKU: 11541

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Lëng i krijuar posaçërisht për të siguruar fotombrojtje për lëkurën e prirur ndaj akneve. Formuluar me teknologjinë Network Expert, e cila optimizon efektivitetin e sistemit të filtrimit UVA-UVB dhe gjithashtu mbron nga radikalet e lira të krijuara nga rrezet IR dhe UV. Gjithashtu përfshin nikotinamid, i cili ndihmon në zbutjen e efekteve të dëmshme të ekspozimit në diell në lëkurën e prirur ndaj akneve. Ka një teksturë të lehtë dhe jo vajore që përfshin pluhurat mattifikues. Mbrojtje UVA-UVB-IR Rezistente ndaj ujit. Testuar për të qenë jokomedogjen.

SASIA

50 ML

PERDORIMI

Aplikojeni para ekspozimit në diell në një sasi të mjaftueshme dhe ri-aplikoni shpesh. Shkundni shishen përpara përdorimit. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me veshjet. Mund të njollosë veshjet.

PERMBAN

  • Nikotinamidi ndihmon në zbutjen e inflamacionit të lëkurës në lëkurën me akne, duke forcuar mekanizmat natyrorë të mbrojtjes së lëkurës së ekspozuar ndaj diellit.
  • Filtra fotostabile UVA dhe UVB mbrojnë nga rrezatimi UVA dhe UVB.
  • Vitamina E një antioksidant, ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga dëmtimet e shkaktuara nga fotot.
  • Pluhurat matifikuese mikrosferat silicë që kanë efekte teksturuese dhe veti thithëse vaji.