CLINICAL GI PROBIOTIC x 60 VCAPS

In Stock

SKU: 13958

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ky produkt përdor shtame bakteriale të njohura për kolonizimin e traktit gastrointestinal të njeriut.

Bifidobacterium lactis HN019™ është treguar se mbështet rregullsinë e tretjes dhe promovon funksionimin normal të sistemit imunitar tek njerëzit mbi moshën 50 vjeç.

Ky produkt është formuluar për të dhënë një fuqi prej 20 miliardë CFU (për 2 kapsula).

 

 

Keto-Friendly badge image Non-GMO badge image Probiotic Strain Verified badge image Intertek GMP Supplement Certification: badge image Kosher (Triangle K) badge image

Permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore:
Përzierje e baktereve probiotike (20 miliardë CFU): Bifidobacterium lactis HN019 (shtam mbizotërues), plus 8 shtame: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (BI-04), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus salivarius (Ls-33-Lacciic), ), Streptococcus thermophilus (St-21), Bifidobacterium longum (BI-05), Bifidobacterium bifidum/Bifidobacterium lactis (Bb-02) 167 mg **

perdorimi

Merrni 1-2 kapsula 1 deri në 2 herë në ditë.

paketimi

60 kapsula