Curcumin Veg Capsules

L4,550

Ka stok

In Stock

SKU: 11880

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Ekstrakt i standartizuar nga rrënja e turmerikut
  • 95% kurkuminoide

Kurkumina është një përbërës bioaktiv i cili gjendet tek rrënjët e turmerikut (Curcuma longa), bimë e cila bën pjesë tek familja e xhinxherit. Turmeriku është përdorur si ngjyrues dhe si aromatizues në kuzhinën aziatike jugore për shumë shekuj dhe gjithashtu është këshilluar nga herbaliste Ayurved për vetitë e tij tonike dhe antinflamatore.

perdorimi

1 kapsulë, 1 ose 2 herë në ditë të shoqëruar me ushqim.

paketimi

60 kapsula

perberesit

Ekstrakt nga rrënja e Turmerikut (Curcuma longa) [E Standartizuar në min. 95% kurkuminoide (630 mg) (përfshirë Kurkumin, Demetokskurkumin dhe Bisdemetokscurcumin)] 665 mg *

Përbërës të tjerë: Hipromelozë (kapsulë celuloze), laurat kalciumi dhe dioksid silikoni.