Cranberry Cyst

L1,420

Ka stok

In Stock

SKU: 0857

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kundër infeksioneve urinare dhe uro-genitale. Suplement ushqyes me bazë Boronice të kuqe, Ortosiphon, Uva ursina, Verga e Artë dhe ekstrakt Fara Qitro. Parandalon ngjitjen e E.Colit në rrugët urinare, përmirëson drenimin e likideve dhe mbron rrugët urinare. Proantocianidina (PAC) 40 mg, principi aktiv vegjetal që karakterizon Cranberry-n, shfaq veprim anti-adeziv të baktereve uropathogjene, ul aciditetin e urinës, duke frenuar në këtë mënyrë rritjen bakteriale dhe shfaqen e infeksionit urinar.

 

perdorimi

Merrni 2 tableta në ditë, me shumë ujë gjatë ushqimit.

permban

Boronicë e kuqe e.s. tit. 30% 133,5 mg Uva ursina e.s. tit. 20% 100 mg
Verga e Artë e.s. 10/1 100 mg Fara qitro e.s. 4/ 1 100 mg
Ortosifon e.s. tit. 0,2% 100 mg

paketimi

30 tableta x 750 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, Aroma artificiale, konservantë, Gluten, Sheqer.