DEFENCE BODY REDUXELL BOOSTER SNELLENTE

L3,250

Ka stok

In Stock

SKU: 9962

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem trajtues i pajisur me 5 sfera masazhimi per te trajtuar celulitin qe shfaqet ne zona te ndryshme te trupit (bark, vithe, kembe dhe krahe). Nuk permban kafeine.

 

permban

Kompleksin “AlgaForShape”: Kompleks i vecante i bazuar ne ekstrakte te algave te kuqe (Jania rubens), Coleus forskohlii dhe Fitoplankton.

-Ka efekt lipolitik

-Rregullon lipogjenezen

-Permireson trofizmin e indit lidhes

-Mbeshtet oksigjenimin permes nje efekti detoksifikues

Trokserutina e bartur nga Niosome:  Flavonoid qe vepron ne kapilare dhe favorizon mikroqarkullimin.

perdorimi

Aplikojeni ne zonat qe kerkojne trajtim 1-2 here ne dite duke masazhuar derisa produkti te perthithet plotesisht. Aplikuesi special permban 5 sfera masazhimi, te cilat permiresoje efektivitetin, duke zvogeluar ndjeshem shenjat e celulitit.

paketimi

200 ml