DEFENCE TOLERANCE AR CREAM

L2,250

Ka stok

In Stock

SKU: 3019

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Defence Tolerance Ar Cream hidraton dhe mbron lëkurën, duke rikthyer mireqenien e saj dhe duke lehtesuar ndjesinë e djegies. Ky krem ka nje teksturë fluide që shkrihet lehtësisht në lëkurë duke e lenë atë shumë të butë. Përdoreni për të ulur mbindjeshmërinë e lëkurës dhe për të forcuar mikroqarkullimin siperfaqësor. Parandalon dhe lehtëson skuqjen e përkohshme të lëkurës të shkaktuar nga faktoret e mjedisit.

Ideale per tu perdorur si baze per make up-in.

permban

Kompleks Rosiless: Redukton mbindjeshmerinë e lëkurës, forcon mikroqarkullimin siperfaqësor. Perfshin: Niacin – redukton inflamacionin e lëkurës dhe forcon funksionin barrierë.

Glukoze piperonili – përbërës aktiv i veçantë që redukton reaktivitetin e receptoreve të epidermës.

β-Glukan / L-Karnitine: Zvogëlon skuqjen dhe acarimin, mbron nga stresi oksidativ, ofron suport për mekanizmat epidermal të riparimit, përmirëson mbrojtjen natyrale të lëkurës.

perdorimi

Aplikojeni në mëngjes dhe/ose në darkë pas pastrimit të lëkurës. Përdoreni vetëm ose të kombinuar me trajtimin Defence Tolerance AR+.

paketimi

50 ml