E-Oil

L2,950

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10417

Pershkrimi i produktit

  • Antioksidant natyral

Vaj vitamine E me tokoferole mikse në formë natyrale. Vitamina E është një antioksidant i rëndësishëm dhe roli kryesor është mbrotja ndaj peroksidimit të lipideve.

PERDORIMI

1/4 e një luge caji, 1-4 herë në ditë me ushqim.

PERMBAJTJA

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Vitamin E (Si tokoferol D-Alpha plus Tokoferole të tjera si: D-Beta, D-Delta dhe D-Gamma (JO-GMO) 87 IU 290%

PAKETIMI

1/4 e një luge caji, 1-4 herë në ditë me ushqim.