EXFOLIATIOR 40_50 ML

In Stock

SKU: 2234

Pershkrimi i produktit

Xhel piling me acid glikolik dhe acide frutash (40%).

Perdorimi

Shpërndajeni në fytyrë dhe qafë duke përdorur një furçë. Mbajeni 3 deri në maksimum. 8 minuta. Hiqeni plotësisht me kompresa të lagura dhe të ngrohta.
Kujdes: Trajtimi i mëvonshëm me neutralizues pH është i nevojshëm për të ndaluar aktivitetin e acidit që mbetet në lëkurë.

Shënim: vlera e pH 3.6.  Shmangni kontaktin me sytë ose mukozën. Pas trajtimit, është e nevojshme të mbroni lëkurën me Face Guard plus.

perberesit

Përzierje e acideve frutash identike të natyrës:

• AHA: Acidi glikolik, malik, citrik dhe tartarik, me efekti keratolitik dhe stimulimin e proliferimit të qelizave.