12000 Hernia Belt Double – Brez per hernie te dyfishte

L3,630

Ka stok

In Stock

SKU: 1181

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Brez per hernie te dyfishte me nje tension mesatar ne te forte. Material i bute, komfort per diten dhe naten. Nuk pengon levizjet gjate jetes se perditshme. Lehteson dhimbjet. Ngjyra bezhe.