12100 Hernia Belt Right (Rrip per hernien)

L3,580

Ka stok

In Stock

SKU: 1210

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Rrip elastik per hernie me nje mbeshtese e djathte. Material i bute, komfort per diten dhe naten. Nuk pengon levizjet gjate jetes se perditshme. Lehteson dhimbjet. Ngjyra bezhe.