DEFENCE KS TRICOSAFE, INTENSIVE ANTI-HAIR LOSS TREATMENT

L6,900

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11543

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Locion hidro-alkolik, i cili lufton rënien e flokut dhe forcon flokët e dobët, tek meshkujt dhe femrat.

Bazuar ne kompleksin special KETOSYSTEM™, i cili vepron ne faktorët e pabalancuar që kanë shkaktuar crregullim te ciklit normal te flokut. Gjithashtu prania e peptideve vegjetale ndihmon në rritjen normale të flokut.

Rekomandohet te personat që kanë rënie të theksuat të flokeve, favorizon rritjen normale të flokut, forcon flokun dhe i dhuron atij volum, si tek meshkujt edhe te femrat.

PERDORIMI

Pergatisni locionin ashtu si pershkruhet në udhëzuesin brenda kutisë. DEFENCE KS™ TricoSAFE mund të aplikohet në skalp të thatë ose pas larjes në flokë të njomë.

Produkti nuk është i yndyrshëm apo ngjitës dhe thahet shpejtë.

Rekomandohet te perdoret 1 herë ne ditë për së paku 3 muaj për të vënë re rezultate te dukshme.

PERMBAN

  • Kompleksin KETOSYSTEM™, i cili përmban 2 molekula të patentuara;

– Ketotravoprost- ka efekt pozitiv në rritjen e flokut.

– Furfuril palmitat- lufton radikalet e lira dhe stresin oksidativ.

  • Peptide vegjetale- aktivizojne qelizat staminale në bulbin e flokut, favorizojnë trofizmin dhe rritjen e flokëve.

PAKETIMI

100 ml