12325 Wrist With Thumb Opening (Kycore elastike)

L750

Ka stok

In Stock

SKU: 1213

Pershkrimi i produktit

Kycore elastike me gishtat jashte. Jep suport dhe mbron kycin pa penguar levizjen e gishterinjve.