Showing all 15 results

TRIDERM ALFA – light cream base

Krem baze i lehte, hidraton lekuren. Riekuilibron funksionin barriere te shtreses korneale. 
Ideal ne sezonin e dimrit dhe si produkt mbajtes kunder tharjes se lekures. Permban glicerine.

TRIDERM ALFA – ointment base

Krem baze i lehte, hidraton lekuren. Riekuilibron funksionin barriere te shtreses korneale. 
Ideal ne sezonin e dimrit dhe si produkt mbajtes kunder tharjes se lekures. Permban glicerine.

TRIDERM ALFA – rich cream base

Krem baze i pasur me fraksione lipidike, ka efekt hidratues dhe garanton zbutje te lekures. Riekuilibron funksionin barriere te shtreses korneale. Ideal ne sezonin e dimrit dhe si produkt mbajtes ne format me rezistente te dermatitit atopik . Permban glicerine.

Weight : 0.45 kg

TRIDERM ALFA BASE FLUIDA

Krem baze i lengshem, hidratues dhe mbrojtes i lekures. Riekuilibron funksionin barriere. Ideal ne sezonin e dimrit dhe si baze per preparatet galenike. Permban glicerine.

TRIDERM ALFA BASE LAVANTE

Detergjent ne forme kremi, i pershtatur per larjen e trupit dhe flokeve. Nuk i largon lipidet e lekures dhe nuk alteron funksionin barriere. Permban glicerine, sorbitol, vaj bajamesh.

TRIDERM BABY bath cream

Detergjent per larjen e perditshme te lekures delikate. Indikohet ne lekure te thate e te irrituar. Nuk e alteron funksionin barriere. E le lekuren te bute dhe te hidratuar.

TRIDERM CINQUE

Barriere trifazike (vaj/PFPE/uje), krijon nje film mbrojtes qe e ruan lekuren nga agresioni i agjenteve te jashtem. Garanton mbrojtje me te gjate kunder irritimeve, skuqjeve dhe reaksioneve alergjike. Permban vaseline, perfluoropolieter, ciklometicon, dimeticonol.

TRIDERM FOAM ZINC OXIDE

Shkume mbrojtese me 10% oksid zinku, me efekt qetesues kunder skuqjeve, gervishtjeve dhe irritimeve te tjera te lekures. Aplikohet lokalisht, nuk ka nevoje per masazh.

TRIDERM INTIMATE -pH 3.5-4.0

I formuluar ne menyre specifike per te gjitha situatat ku ekosistemi vaginal eshte i alteruar (menstruacionet, shtatezania, lindja) dhe ne rastet e frekuentimit te ambjenteve si pishina, palestra etj.

Sasia :  250 ml

TRIDERM INTIMATE -pH 7.0-7.5

I formuluar per higjenen intime te femijeve dhe grave ne menopauze. Ka efekte qetesuese tek adoleshentet. Parandalon thatesiren, irritimet dhe skuqjet tipike te menopauzes.

Sasia :  250 ml

Out Of Stock

TRIDERM LEN’OIL

Vaj me efekt anti-pruriginoz qe vepron ne nivel te terminacioneve sensoriale te epidermes dhe ne aktivitetin e  mastociteve. Favorizon proceset rigjeneruese te lekures, mbron funksionin bariere. Permban ekstrakte te 
Zanthoxylum bungeanum, Vitamine E, tetrahidropiperine.

 

Out Of Stock

TRIDERM LENIL+

Krem per trajtimin simptomatik te dermatitit atopik, dermatitit te kontaktit (irritativ & alergjik), dermatitit  seborroik. I rendesishem ne qetesimin e inflamacionit vecanerisht ne gjendjen ekzematoze. Permban Furfuril palmitat, Glicero-fosfoinositol, a-Bisobolol, Vitamine E, Fitosfingozine, Acidi18-ß- gliciretik.

 

TRIDERM MARSEILLE SOAP

Formule tradicionale vetem me vajra vegetale. Detergjent delikat qe nuk provokon tharje apo irritime. I pershtatshem per larje te perditshme te duarve, fytyres e trupit vecanerisht per lekurat me sensibile si ajo e femijeve dhe e te moshuarve.

 

TRIDERM OLEATED BATH

Detergjent delikat per perdorim te perditshem, per lekure te ndjeshme. Mbron shtresen hidrolipidike. Ka efekt zbutes. I pershtatshem per neonate, femije e te moshuar. Rekomandohet ne rastet e irritimeve kutane, fenomeneve alergjike, gjendjeve inflamatore.