3016 Abdominal Rib Support 16 cm (Korse)

L2,850

Ka stok

In Stock

SKU: 10458

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Korse me lartesi 16 cm, projektuar nen nje bashkepunim me mjeket. I dizenjuar vecanerisht per suportin e brinjeve dhe zones se kraharorit.

indikimet

  • Pas operacionit
  • Ne fraktura te sternumit.
  • Ne periudhen pas lindje.

karakterisitkat

  • Uniseks
  • Nuk mblidhet
  • Pershtatet shume mire ne trup
  • Lartesia 16cm
  • Nuk pengon ajerosjen.
  • E disponueshme ne 5 masa.
  • Ngjyra e bardhe.