3083 Elastic Lumbosacral Support With Rear Panel -Korse

L6,160

Ka stok

In Stock

SKU: 10462

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Korse lumbo-sakrale elastike me 4 shufra. Sistemi i panelit me hapje te dyfishte siguron nje mbeshtetje efektive dhe te personalizuar.

 

indikimet

 • Ofron mbeshtetje dhe rehati pa penguar ajerosjen.
 • Ne dhimbje ne zonen e mesit
 • Lumbagos me origjine dorsale
 • Reumatizem dhe inflamacion te artikulacioneve ileo-sakral
 • Ne papersosmeri postulare
 • I pershtatshem per rikuperim pas operacionit kur
  imobilizimi nuk eshte i nevojshem.

karakteristikat

 • 4 shufra metalike
 • Material elastik, jashtezakonisht i lehte dhe kompresiv.
 • Lartesia 26cm
 • E disponueshme ne 5 masa