11200 Lombostat Back Support John’s H.22cm- Brez shpine

L4,880

Ka stok

In Stock

SKU: 1171

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Brez per shpinen (me lartesi 22cm) me material elastik me tension te forte, me 6 shufra metalike dhe dy shirita te kryqezuara nga pas. Mbyllja Velcro nga para dhe lartesia e ulet nga para ju lejon te levizni lirisht.

Indikohet ne: dhimbje kronike mesi dhe dhimbje te nervit shiatik.

specifikime

  • Ngjyra bezhe.
  • E disponueshme ne 8 masa.