BetterYou DLux3000

L1,420

Ka stok

In Stock

SKU: 10631

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Spraji Oral eshte menyra me e shpejte dhe efektive per te rritur nivelin e vitamines D3 tek te rriturit.

Departamenti i shëndetit UK rekomandon që cdokush duhet të marrë një suplement vitamine D përgjate vjeshtës dhe dimrit. Spraj Oral është mënyra më e shpejtë dhe efektive për të rritur nivelin e vitaminës D3 tek të rriturit.

 • Cdo spraj ka 3000IU (75μg) vitaminë D3
 • Suport për kockat, dhëmbët dhe sistemin imunitar
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve
 • Shije mente 100% natyrale.
 • 100 doza ditore
 • I përshtatshëm:

  • 13 vjec e sipër
  • Gjatë shtatzënisë dhe laktacionit
  • Vegjetarian

  Pa efekte anësore ose reaksion me medikamentet e tjera.

  I garantuar, pa: Gluten dhe grurë, Ngjyrues dhe aromë artificiale, Produkte qumështi, Sheqer, OMG

  Informacion këshillues:

  Suplementet nuk duhet të zëvendësojnë dietën e shëndetshme dhe aktivitetin fizik. Të mbahet larg nga fëmijët.

 

permban

Cdo doze ditore përmban: EC NRV*
Vitaminë D3 3000 IU (75μg) 1500%

perdorimi

Aplikoni 1 sprucim në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku. Për një dozë më të lartë mund ta spruconi më shumë, doza që rekomandohet është 1000IU (25mcg) për cdo 25kg peshë trupore.
Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.

paketimi

15 ml (100 doza ditore)