Biocollagenix compresse

L2,900

Ka stok

In Stock

SKU: 10581

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor me bazë Kolagjen marin të hidrolizuar të tipit I dhe III, në formën më të pastër, në trajtë tablete.

Kolagjeni është proteina kryesore e indit lidhor në trupin tonë. Ka disa lloje kolagjeni në trupin e njeriut: 75% e lëkurës përbëhet nga kolagjen të tipit I dhe III, të cilët i japin lëkurës tonë tonusin, elasticitetin dhe rezistencën e duhur. Kolagjeni i tipit III është tipi i dytë i kolagjenit më të cilin trupi i njeriut është më i pasur, por është i pari që fillon të reduktohet me moshën, prandaj për të ndihmuar në rivendosjen e elasticitetit të lëkurës është shumë i rëndësishëm suplementimi me të. Rekomandohet për përdorime afatgjatë, i alternuar me Biocollagenix flakon.

 

perdorimi

2-4 tableta gjatë ditës, të shoqëruara me shumë ujë.

permban

Kolagjen i hidrolizuar tipi I dhe III (nga peshqit)5000 g

 

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, aroma artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer dhe ëmbëlsues.

paketimi

120 tableta.