Cardiology IV™ Diagnostic Stethoscope

L48,600

Ka stok

In Stock

SKU: 1919

Pershkrimi i produktit

Littmann- Stetoskop Kardiologjik IV. -E dobishme ne kujdesin kritik dhe ambiente te tjera intesive dhe dinamike te spitalit si ED, ICU, ICU kardiake etj. I krijuar per t’ju ndihmuar te degjoni tinguj te veshtire per tu degjuar, duke perfshire stenozen e aortes, murmurimat galopale S3 dhe anomalite e dobeta pulmonare.

specifikime

– Degjoni edhe ndryshimet me te vogla ne statusin e pacientit

– Zbuloni tinguj dhe ritme normale dhe anormale

– Diafragma e akordueshme; Degjoni tinguj me frekuence te larte ose te ulet duke pershtatur presionin e aplikuar tek koka e stetoskopit

– Ana pediatrike; Ana pediatrike kthehet ne kambane te hapur. Thjesht hiqni diafragmen dhe zevendesojeni me nje rreth jo te ftohte.

– Diafragem e njeanshme; Diafragma e njeanshme eshte e lehte per tu vendosur dhe per tu pastruar per shkak te siperfaqes se sheshte

– Kambana e hapur; Kambana e hapur qendron e paster sepse mund te mbulohet me nje diafragem te vogel.

– Kambane e cila hapet dhe mbyllet.

– Tuba me lumen te dyfishte; Tubat me lumen te dyfishte kombinojne dy rruget e tingullit ne nje te vetme duke eleminuar zhurmen tradicionale te ferkimit mes tubave.

– 7 vite garanci