Cardiology S.T.C Stethoscope

L54,370

Ka stok

In Stock

SKU: 1920

Pershkrimi i produktit

Littmann- Stetoskop Kardiologji

specifikime

– Akustike e shkelqyer: Me e larta ne stetoskopet mekanik te Littmann.

– Diafragma e akordueshme; Degjoni tinguj me frekuence te larte ose te ulet duke pershtatur presionin e aplikuar tek koka e stetoskopit

– Tuba me lumen te dyfishte; Tubat me lumen te dyfishte kombinojne dy rruget e tingullit ne nje te vetme duke eleminuar zhurmen tradicionale te ferkimit mes tubave.

– Perfshin adaptor per procedura speciale per askultimin pediatrik dhe neonatal.

-Ne ndryshim nga modelet me koke te dyanshme ku duhet te ktheni dhe te ripoziciononi koken e stetoskopit, me Master Cardiology™ mjafton te ushtroni presion te lehte per te degjuar tingujt me frekuence te ulet dhe te ushtroni me shume presion per te degjuar tingujt me frekuence me te larte.