DEFENCE KS TRICOSAFE x 36 TAB

L2,840

Ka stok

In Stock

SKU: 12124

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes per nje trajtim intensiv kundër rënjes së flokëve.

 

Permban

GLUTATHIONE (GSH)  është një antioksidant kyç dhe detoksifikues fiziologjik, efektiv në luftën kundër stresit oksidativ.

Ekstrakti i ORIZIT TË ZI dhe NOPAL i titruar në ANTOCIANINE, flavonoidë me efekt antioksidues.

Biotina (Vitamina H) dhe Seleni kontribuojnë në ruajtjen e flokëve normalë.

Niacina kontribuon në metabolizmin normal të energjisë.

Riboflavina (Vitamina B2) kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Zinku kontribuon në ruajtjen e flokëve normal.

Bakri kontribuon në pigmentimin normal të flokëve.

Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal të energjisë; kontribuon në sintezën normale të cisteinës.

perdormi

Merrni një tabletë në ditë pas një vakti duke e gëlltitur me pak ujë.

PARALAJMËRIM: suplementet ushqimore nuk kanë për qëllim të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Të mos përdoret gjate shtatzënisë, ose gjithsesi për periudha të gjata kohore pa kërkuar këshillën e mjekut. Mbajeni larg femijeve.

Paketimi

36 tableta