DEFENCE SOOTHING SPRAY WATER

L1,500

Ka stok

In Stock

SKU: 12522

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ujë me efekt qetesues që e lë në çast lëkurën të ndjehet më e freskët dhe më e butë. Zvogëlon skuqjen e lëkurës duke favorizuar kështu mirëqenien e lëkurës.

permban

-Përmban sistemin Microbiota, një sinergji e përbërësve PREbiotikë dhe PRObiotikë, i cili mbështet një mikrobiotë të ekuilibruar të lëkurës, duke forcuar kështu mbrojtjen natyrale të lëkurës kundër agresorëve të jashtëm.
-PREbiotik (Inulin + Fruktozë) Sakaridet nga çikorja, “ushqyes” i vërtetë për florën komenzale të lëkurës, domethënë grupin e mikroorganizmave të dobishëm në mikrobiotën e lëkurës.
-PRObiotik (filtrati i fermentimit të Lactobacillus) -Përbërës që rrjedh nga Lactobacillus*: Rivendos gjendjen e eubiozës së mikrobiotës së lëkurës, duke përmirësuar kështu mbrojtjen e lëkurës kundër agresorëve mjedisorë (rrezatimi UV, era, i ftohti, etj.) dhe/ose ngjarjet stresuese (rroje, depilim, etj.) dhe favorizon gjendjen fiziologjike të mirëqenien e lëkurës.
-Vitamina B5 (panthenol): Agjent hidratues dhe mbrojtës.

perdorimi

Spërkateni në lëkurë pas larjes së lëkurës ose kur është e nevojshme, gjithashtu disa herë në ditë.

paketimi

250 ml.