ERGODYNAMIC S-M-L CRUTCHES (Paterica)

L7,020

Ka stok

In Stock

SKU: 2977

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Paterica ergodinamike, shume praktike per perdorim te perditshem.

specifikime

– Amortizon levizjet duke parandaluar keshtu demtimet ne nyje (kyc, berryl dhe shpatull).

– E pershtatshme per te gjithe personat qe e kane patericen pjese te pandashme te perditshmerise se tyre.

– Shume e lehte: 612 gram.

– E pershtatshme per te gjitha moshat dhe gjinite.

– Maksimumi i peshes qe mban: 130 kg

– Lartesia normale: 735mm- 985mm

– Ka 12 pozicione te ndryshme lartesie, me largesi 25mm nga njera tjetra.

– Mbajtesja e dorezes ka nje trashesi 32mm dhe mund te zevendesohet.

– Ka nje mbeshtetese te zona e parakrahut, te zevendesueshme.

– Material alumini i cilesise se larte.

– E disponueshme ne 3 ngjyra.

– E disponueshme ne 3 madhesi, per tu pershtatur me cdo morfologji trupore (S, M, L).

permasat

Masa S – rekomandohet per persona me peshe trupore deri ne 60kg.

Masa M – rekomandohet per persona me peshe trupore midis 60-75 kg.

Masa L – rekomandohet per persona me peshe mbi 75 kg.