217510 Quadrop Cane (Paterice me baze katerkembeshe)

L5,460

Ka stok

In Stock

SKU: 2295

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Paterice me baze katerkembeshe. Doreza eshte e rrotullueshme si ne doren e majte ashtu dhe ne doren e djathte. Gjatesi e rregullueshme me kapese. Baze: 17,5 x 27,5cm Lartesi: 72- 95cm