Immunilflor Mini Drinks

L1,750

Ka stok

In Stock

SKU: 0892

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë echinacea, unkaria, vitaminë C, zink dhe mjaltë Manuka, me shije fruta pylli, që fuqizon organizmin, rrit imunitetin, përmirëson gjendjet virale dhe infeksionet.

Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale. Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar. Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Përmban 2 miliard fermente probiotike/dozë.

Produkt Vegjetarian

perdorimi

1 flakon në ditë.

permban

Mjaltë Manuka 600 mg
Echinacea purpurea e.s. tit. 3% 30 mg
Echinacea purpurea e.s. tit. 4% 120 mg
Vitaminë C 80 mg
Echinacea angustifolia e.s. tit.4% 20 mg
Zink 10 mg
Uncaria e.s. tit. 3% 50 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, gluten, OMG.

paketimi

12 flakon x 15 ml