Probiotic 10- 25 Billion Veg Capsules

L6,300

Ka stok

In Stock

SKU: 11765

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Me 10 shtame probiotik te vleresuara klinikisht. Suport per floren intestinal.

NOW® Probiotic 10™ ofron një spektër të gjërë dhe të balancuar të organizmave të gjallë të cilët njihen si shtame probiotike që i rezistojnë aciditetit dhe që kolonizojnë sistemin gastrointestinal Bakteret probiotike janë jetësore për digjestimin ato ndihmojnë në integritetin lëvizshmërinë dhe detoksifikimin intestinal Pas hapjes mbajeni në frigorifer që të ruajë efikasitetin dhe fuqinë

perdorimi

1 kapsulë 1 ose 2 herë në ditë ndërmjet vakteve ose me stomakun bosh.

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Bifidobacterium longum (BI-05) 130 mg *

paketimi

100 kapsul