12370 Knee Gel Band Silicon Pad (Suport gjuri)

L4,160

Ka stok

In Stock

SKU: 1217

Pershkrimi i produktit

Suport gjuri me 4 spirale ne pjesen laterale dhe material silikoni te pjesa e pateles. Ndihmon ne sherimin e shpejte te edemave, hematomave dhe ne lehtesimin e dhimbjeve.