12381 Knee Splint Elastic (Suport gjuri elastk)

L2,680

Ka stok

In Stock

SKU: 1219

Pershkrimi i produktit

Suport gjuri elastike me patele te hapur perforcuar me plastazot, ne forme gjysme hene ne te dyja anet e pateles. Ka 4 spirale bilaterale (2+2). Ideale per tu perdorur ne edema, ndrydhje, artrit, luksacionet e pateles dhe per qellim profilaktik.