120151 Patella Brace Neoprene- Suport per kupen e gjurit

L2,340

S’ka stok

Out of stock

SKU: 1203

Pershkrimi i produktit

Suporton dhe stabilizon patelen. Me mbyllje Vlecro dhe material neopren. Nje mase one size.