Maja Insuline

L1,890

Ka stok

In Stock

SKU: 2384

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Age insuline sterile, te cilat pothuajse nuk shkaktojne fare dhimbje fale teknologjise se PIC me diameter shume te vogel dhe maje shume te holle. Muret e holla te ages sigurojne nje rrjedhje te shpejte, duke reduktuar keshtu kohen e injeksionit.

Sekreti i vertete i ages eshte maja e mprehte e trefishte, e cila siguron nje shpim te lehte te siperfaqes, duke reduktuar dhimbjen.

 

specifikime

Kodi INSUPEN – Sterile needles for insulin pens Box Cmimi
2384  32G x 4 mm 100 needles 1890 L
2881  31G x 5 mm 100 needles 1490 L
2882  31G x 6 mm 100 needles 1490 L
0205   31G x 8 mm 100 needles 1350 L