Safe Remover

L200

Ka stok

In Stock

SKU: 0219

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Safe Remover eshte nje pajisje e cila ju ndihmon ne heqjen e ageve, ne menyre te sigurt, pa u shpuar. E lehte per tu perdorur dhe e pershtatshme per te gjitha aget e insulines qe ndodhen ne treg.