MULTI GUMMY KIDS – ORANGE x 60 CPS Trace Minerals

L3,000

Ka stok

In Stock

SKU: 14274

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Multi Gummies për fëmijë ofrojnë mbi 20 vitamina dhe minerale thelbësore të cilat mbështesin në marrjen e bazës së përditshme të vitaminave dhe mineraleve që u nevojiten fëmijeve. Ato mbështesin rritjen zhvillimin dhe shëndetin optimal.

 

PERMBAJTJA

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia e % së vlerës ditore 1-3: Sasia e % së vlerës ditore >4 vje
Kalori 10
Karbohidrate totale 2g 1% 1%
Sheqer alkoli 3g 1% 1%
Vitaminë A 750 mcg 250% 83%
Vitaminë C 100 mg 667% 111%
Vitaminë D3 24 mcg 160% 120%
Vitaminë E 20 mg 333 % 133%
Vitaminë B1 1.5 mg 300% 125%
Vitaminë B2 1.5 mg 300% 115%
Vitaminë B3 12 mg 200% 75%
Vitaminë B6 5 mg 1000% 294%
Folate (375 mcg Acid Folik) 638 mcg 425% 160%
Vitaminë B12 9 mcg 1000% 375%
Biotin 70 mcg 875% 233%
Acid Pantotenik (Vit B5) 10 mg 500 % 200%
Kolina 3 mg 2% 1%
Jod 50 mcg 56% 33%
Zink 2 mg 67% 18%
Selenium 1 mcg 5% 2%
Krom 11 mcg 100% 31%
Kompleks të mineraleve gjurmë 5 mg * *
Likopen 200 mcg * *
Inositol 20 mcg * *

perdorimi

Për fëmijët 4 vjec e sipër: Një kapsulë xhelatinoze 2 herë në ditë. Për femijet 1-3 vjec ½ kapsulë 2 herë në ditë.

paketimi

60 kapsula xhelatinoze.