MULTICOMPLEX DONNA 50 + 30 Tablets

L900

Ka stok

In Stock

SKU: 14190

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me përmbajtje të 12 vitaminave dhe 11 mineraleve. Formulë e balancuar për tju përshtatur grave mbi moshën 50 vjecare.

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Përmbajtja: Sasia për dozim:
Vitaminë A 800 mcg Biotinë 50 mcg
Vitaminë B1 1.1 mg Kalcium 215 mg
Vitaminë B2 1.4 mg Fosfor 105 mg
Niacinë 16 mg Magnez 93.7 mg
Vitaminë B5 6 mg Hekur 4.2 mg
Vitaminë B6 1.4 mg Zink 6 mg
Acid Folik (Vitaminë B9) 300 mcg Mangan 2 mg
Vitaminë B12 5 mcg Bakër 0.7 mg
Vitaminë C 80 mg Jod 105 mcg
Vitaminë D 15 mcg Krom 40 mcg
Vtaminë E 12 mg Selen 33 mcg
Molibden 25 mcg Koenzime Q10 10 mg

perdorimi

1 tabletë në ditë e shoqëruar me shumë ujë, preferohet në mëngjes.

paketimi

30 tableta.