NATURA SIBERERICA NATURAL TOOTHPASTE KAMCH. – 1279E

L700

Ka stok

In Stock

SKU: 12984

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Pastë dhëmbësh për dhëmbë të bardhë dhe mishra të dhëmbëve të shëndetshëm.

– Bazuar në barëra të egra siberiane dhe bimë organike.
– Nuk përmban SLS, Paraben dhe floride.
– Buzëqeshje e bardhë si dëbora që mbulon gadishullin Kamcatka në lindjen e largët në Rusi.

Për dhëmbë të bardhë të natyrshëm si dhe për mishërat e dhëmbëve sa më të shëndetshme përdorni ketë pastë dhëmbësh me veprim të trefishtë. Një kombimim i papërsëritshëm i ujërave termale të Kamcatkes, kalciumit aktiv, ekstrakteve të perlës, ekstraktit të rodiola roseas të egër, xhensenit organik dhe algave të egra do të mundësojë që dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve të jenë të mbrojur. Përkujdesja e vecantë që ofron ky kombinim përbërësish do të forcojë smaltin e dhëmbëve dhe do t’i japë gojës një aromë të freskët menteje.

permban

Ujera termale të Kamcatkes, Kalciumin aktiv, Ekstrakte të perlës, Ekstrakte të rodiola roseas së egër, Xhensenit organik dhe algave të egra.

paketimi

100 gr.