PROXERA KERATOFF 10% UREA CREAM

L1,630

Ka stok

In Stock

SKU: 0404

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem me ure 10%, per trajtimin dhe parandalimin e gjendjeve deskuamuese, pllakave kutane dhe hiperkeratozat. Ka efekt hidratues dhe zbutes. Nxit diferencimin e keratinociteve dhe redukton proliferimin, duke rivendosur nje barriere hidrolipidike.

PERMBAN

10% ure, sodium laktat, trigliceride, glukonolaktone.

PAKETIMI

100 ml