SLIM-KOMBU DECCOTOPIA, 500ML

L3,100

In Stock

SKU: 10940

Find in Store

Product Description

Veprimi i algave Kombu me 17 bimë të tjera ndihmon trupin tuaj të gjejë dhe mbajë balancën më të mirë të lipideve, duke favorizuar zvogëlimin e papërsosmërive të lëkurës te shkaktuara nga celuliti.

 Rivendos funksionimin normal të metabolizmit, kryen një veprim diuretik dhe ndihmon ne humbjen ne peshe.

INDIKIMET

-Tek personat qe po ndjekin nje regjim ushqimor te caktuar.

-Tek personat te cilet kane probleme me celulitin dhe duan ta trajtojne ate ne menyre natyrale.

PERDORIMI

Rekomandohet te tretet 30-60 ml ne 1,5 liter uje dhe te konsumohet gjate dites.

PERMBAN

Water (Uje), Kombu (Alga Kombu), Pineapple (Ananas), Damiana (Damiana), Fucus (Leshteriku I Detit), Dandelion (Lulja Qumeshtore), Eleutherococcus, Muira Puama, Rosemary (Rozmarine), Horsetail (Keputja), Bearberry, Guar, Birch (Meshtekna), Ononide, Watercress, Juniper (Dellinja), Ash (Frashri), Chervil (Karafili I Kultivuar), Nettle (Hithra).