Showing the single result

Caviar Extract

Në  kohën  kur  ndjeshmëria  ndaj  stresit  rritet ,konturet  e  fytyrës  duken  pjesërisht  të  plogësht  dhe  të  lodhur.  Çfarë  ne  kërkojmë  është  një  stimulant  për  të  rigjeneruar  dhe  aktivizuar  ato. Me  ekstrakte  substancash  aktive  biologjike  ekstrakti   i  Havjarit   ofron   një  stimulant  ideal. Me acid  Hialuronik  dhe  ekstrakte  Havjari  dhe  artemia (gjen  i marrë   nga  krustacet   ujore  të  njohur  si  ‘’karkaleca  shëllirë’’).