Showing all 2 results

TRIDERM BABY bath cream

Detergjent per larjen e perditshme te lekures delikate. Indikohet ne lekure te thate e te irrituar. Nuk e alteron funksionin barriere. E le lekuren te bute dhe te hidratuar.