BENDE ELASTIKE ELAST WHITE 10 CM X 4.5 M -PIC

L180

Ka stok

In Stock

SKU: 0145

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bende elastike te indikuara vecanerisht per kufizimin e levizjeve te artikulacioneve. Materiali eshte i lehte, i bute dhe ka perqindje te larte pambuku qe te jete delikat me lekuren. Elasticiteti i materialit eshte mesatar, ne menyre qe te mbaje ne vend dhe te kontrolloje levizjen e artikulacionit, por ne te njejten kohe te jete i lehte per tu vendosur.