Chlorella 1000 mg Tablets

L2,000

Ka stok

In Stock

SKU: 12231

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Me Klorofil & Beta-Karoten. Alga me mur qelizor të prishur mekanikisht për të ndihmuar tretjen.

-Klorela është një mikroalgë jeshile njëqelizore që ka natyrshëm klorofil, plus beta-karoten, karotenoide të përziera, vitaminë C, hekur dhe proteina. Muri qelizor i algave klorela në këtë suplement me cilësi të lartë është prishur mekanikisht për të ndihmuar tretjen.

perdorimi

3 tableta cdo ditë.

paketimi

60 tableta

perberesit

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kaloritë 10
Karbohidratet totale <1 g <1 %
Proteina 2 g 4 %
Klorela (Chlorella spp.) (Bimë e plotë) 3 g (3,000 mg

perberes te tjere

Karboksimetil celulozë, dioksid silici dhe stearat magnezi (origjinë bimore).